Hoofdgerechten |
Moussaka |
Giouvetsi |
Agneau sause creme |
Agneau Paysanne |
Keftedes |
Lamsbrochette |
Rundsbrochette |
Reuzelamsbrochette |
Lamskoteletten |
Lamsmedaillon |
Agneau "de griek" |
Vegetarische Moussaka |
Quorn op Griekse wijze |
Plateau van de chef (2p) |
Agneau Braise (2p) |
Steak Natuur |
Steak Champignons |
Steak Maison |
Steak au poivre |
Gebakken tong |
Zalm in papillotje |
Zalm a la Créme |
Zalmfilet natuur |
Voorgerechten |
Meze |
Tarama |
Tzatziki |
Dolmas |
Salade Paysanne |
Salade Maison |
Ansjovis in azijn |
Saganaki |
Calamares frits |
Calamares piquants |
Tiropitakia |
Scampis maison |
Scampis diaboliques |
Scampis in citroensaus |
Scampis in looksaus |
Scampis brochette |
Scampis op de gril |
Gambas maison |
Gambas op de gril |
Gerookte zalm |
Vleesgerechten |
Entrecote (saus naar keuze) |
Varkenskotelet |
Papoutsaki |
Kipfilet |
Kipbrochette |
Tigania |
Kalkoenbrochette |
Kalfkoteleten |
Visgerechten |
Dorade (gegrild) |
Zeebars (gegrild) |
Octopus (gegrild) |
Octopus ''De Griek'' |
Sardienen |
Zeevruchtenschotel |