Voorgerechten |
Meze |
Tarama |
Tzatziki |
Tirokteri |
Mix Dip |
Dolmas met citroensaus |
Dolmas natuur |
Griekse salade |
Salade paysanne |
Tiropitakia |
Feta Meli |
Feta in de oven |
Calamares |
Calamares piquants |
Scampi Maison |
Scampi Diaboliques |
Scampi Saganaki |
Scampi op de gril |
Gambas op de gril |
Gerookte zalm |
Ansjovis in azijn |
Hoofdgerechten |
Moussaka |
Giouvetsi |
Agneau sause creme |
Agneau Paysanne |
Keftedes |
Lamsbrochette |
Rundsbrochette |
Reuzelamsbrochette |
Lamskoteletten |
Lamsmedaillon |
Agneau "de griek" |
Vegetarische Moussaka |
Quorn op Griekse wijze |
Papoutsaki |
Kipbrochette |
Kalkoenbrochette |
Plateau van de chef (2p) |
Agneau Braise (2p) |
Carre d'Agneau (2p) |
Steak Natuur (of keuze saus:Champignonroomsaus, Pepersaus) |
Kipfilet |
Entrecote |
Tigania |
Visgerechten |
Dorade (gefileerd) |
Zeebaars (gefileerd) |
Sardienen |
Octopus |
Octopus ''de griek'' |
Zalmfilet Natuur of met citroensaus |
Scampi (9stk) |
Gebakken tong |